Tervetuloa Ruotsin länsirannikolle!

West Coast Warmbloods on puoliverikasvatukseen painottava talli, joka sijaitsee Ruotsin länsirannikolla aivan Norjan rajan tuntumassa. Virtuaalisessa kaupungissa sijaitseva West Coast Warmbloods on suurikokoinen, useamman tallirakennuksen omaava perintötila, joka on sijainnut paikoillaan jo lähestulkoon kaksisataa vuotta. Kunnostuksen jälkeen maailmankartalle jälleen palannut talli on painottunut alkuajoistaan asti ruotsalaisten puoliveristen kasvattamiseen, ja siihen se onkin taas palannut. Ainakin aluksi talli pyritään pitämään pienehkönä, jotta jokaiseen hevoseen pystyttäisiin panostamaan sataprosenttisesti. Kasvatustoiminta tietenkin kuuluu oleellisesti tallin arkeen, mutta silloinkin vain ehdottoman tarkkaan harkituista yhdistelmistä, ja tarkoituksenamme onkin tuoda uutta verta ruotsalaisen puoliverisen geenipooliin. Tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman hyväkäytöksisiä ja harrastekäyttöönkin sopivia laadukkaita puoliverisiä.

Helmikuussa 2014 lisättiin tallin kasvatusroduksi myös hannoverinhevonen, jota kasvatamme hyvin pienimuotoisesti ja kokeilullisesti. Toivottavasti hannoverkasvatus lähtee hyvin käyntiin!

Tallin omistaja minttu (VRL-10261) on toiminut virtuaalihevosten parissa vuodesta 2009, ja lähes siitä asti melkein yksinomaan puoliveristen kanssa. Puoliveriset ovat aina olleet lähellä sydäntäni niiden monipuolisuuden vuoksi, ja nyt palattuani ja saatuani toisen tallini Hillamäen vakiintumaan on aika toteuttaa pitkäaikainen haaveeni, nimittäin puoliveristen kasvatukseen painottuva talli. West Coast Warmbloods on ikuisuusprojekti, jossa toivottavasti riittää aina tekemistä, ja joka ei koskaan valmistu täysin. Tallin hevoset ovat jokainen yksilöitä, ja niin niitä kohdellaankin - jokainen ostettu hevonen on tarkkaan harkittu sijoitus, ja jokainen varsa mietitty useaan kertaan. Tallin tavoitteena on kasvattaa rotumääritelmän täyttäviä ruotsalaisia puoliverisiä, jotka toivottavasti aikanaan tunnetaan maailmallakin!

Ulkoasu © Sakkura 2013
Otsikon kuvat © Nana B Agyei (CC BY 2.0), Benny de Ruiter Stables
Taustakuva © DinPattern
Tämä on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.